Altunkaya Midyatlıları beste ve yorumlarıyla mest etti Altunkaya Midyatlıları beste ve yorumlarıyla mest etti

Kızılcık Şerbeti'nin başarılı oyuncusu Evrim Alasya, Saba Tümer’in YouTube kanalına konuk olarak ilişkiler hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Nezaket kurallarının unutulduğunu dile getiren Alasya, "Kadın-erkek dengesi bozuldu. Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" dedi. Bu açıklamalar, ilişkilerdeki değişen dinamikler üzerine yeni bir tartışma başlattı. İşte Evrim Alasya’nın röportajından öne çıkanlar!

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Kıvılcım' karakterine hayat veren Evrim Alasya, Saba Tümer’in YouTube kanalına konuk oldu. İlişkiler hakkında konuşan Evrim Alasya "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" dedi.

Evrim Alasya 1

Ünlü oyuncu sözlerine "O küçük nezaket kuralları bile kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. ‘Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum’ diye kendimi sorguluyorum. Kadın-erkek dengesi bozuldu. Bunlar nezaket kuralıdır ve ilk öğrenilen şeylerdir. Yeni nesilde böyle bir bilgi hiç yok" diye devam etti.

Evrim Alasya'nın Saba Tümer’in YouTube kanalında yaptığı ilişkiler üzerine açıklamaları, ilişkilerdeki nezaket eksikliği ve kadın-erkek dengesi konularında yeni bir tartışma başlattı. Ünlü oyuncunun "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kişi tarafından tartışıldı. Alasya’nın bu çarpıcı yorumları, günümüz ilişkilerinin dinamiklerini sorgulamamıza vesile oluyor. Siz de bu önemli röportajı kaçırmayın!