Konya Derebucak'ta Feci Kaza: Traktör Altında Kalan Sürücü Öldü! Konya’nın Derebucak ilçesine bağlı Gencek Mahallesinde meydana gelen traktör kazasında, sürücü Mehmet Kaplan (51) hayatını kaybetti. Traktörün devrilmesi sonucu aracın altında kalan Kaplan’ın, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Emekli öğretmen olan Kaplan’ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Konya’nın Derebucak ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, ilçeye bağlı Gencek Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Kaplan (51) idaresindeki 42 BCT 75 plakalı traktörün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu sürücü traktörün altında kaldı. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde sürücü Mehmet Kaplan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Kaplan’ın Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli iken 2023 yılında emekli olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmayacağız” İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmayacağız”

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya’nın Derebucak ilçesinde yaşanan bu trajik traktör kazası, emekli öğretmen Mehmet Kaplan’ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kaplan’ın ölümünün ardından, olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli olan Kaplan’ın acı kaybı, ailesi ve çevresinde büyük üzüntü yarattı. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat devam ederken, bu tür olayların önlenmesi için trafik ve araç güvenliğine daha fazla önem verilmesi gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.

Kaynak: iha