Kültür Sanat

Konya'da Yaz Aylarının Favorisi: Hamursuz Arabaşı Çorbası

Konya'da yaz aylarında da büyük ilgi gören arabaşı çorbası, kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak bilinir. Arabaşı çorbası, özel hamuru ve tavuk eti ile hazırlanan bu geleneksel çorba, özellikle sıcak yaz günlerinde hamursuz olarak tercih ediliyor. 30 yıllık çorbacı Ramazan Bademci, arabaşı çorbasının hafif ve lezzetli yapısıyla yaz-kış fark etmeksizin sevildiğini belirtiyor.

Abone Ol

Konya’da kış aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan ve özel olarak hazırlanan hamuru ile yutularak tüketilen arabaşı çorbası, yaz aylarında ise hamursuz olarak en çok tercih edilen lezzetler arasında yer...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }