Çorum Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ziyaretiyle önemli bir gün yaşadı. Belediye Başkanı ve bakanın görüşmesinde, Çorum’un kültür ve turizm alanındaki gelişmeler ele alındı. Bakan, belediyenin yeni hizmet binasını da inceleyerek, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik talepleri dinledi.

Çorum Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Belediyeye geçen Bakan Ersoy’a burada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından çalışmalarla ilgili brifing verildi.
Belediyenin yeni hizmet binasını inceleyen Bakan Ersoy, taleplerle ilgili de bilgi aldı.
Bakan Ersoy’un Belediye ziyaretine; Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı, Av. Oğuzhan Kaya, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, ilçe belediye başkanları, bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri ile bürokratlar katıldı.

Cihannüma Derneği ve İnsani Değerler Platformu’ndan Sabah Namazında Bir Araya Gelme Çağrısı Cihannüma Derneği ve İnsani Değerler Platformu’ndan Sabah Namazında Bir Araya Gelme Çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Çorum Belediyesi ziyareti, şehrin kültürel ve turistik gelişimi için yeni bir dönemin kapılarını araladı. Belediye Başkanı ile yapılan görüşmeler ve alınan bilgiler, Çorum'un geleceğine yönelik umutları artırdı. Bakan Ersoy'un ziyareti, şehrin kültürel ve turistik projelerinin daha da ivme kazanmasını sağlayacak önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.