Çorum'un eğitim alanında yükselen yıldızı Özel Pınar Ortaokulu, Liselere Geçiş Sınavında büyük bir başarıya imza attı. Kurucu Müdür Murat Yıldırım, il birincisi olan öğrencilere hediyelerini takdim ederken, başarılarının devamını diledi.

Kurucu Müdür Murat Yıldırım başarılarından dolayı öğrencilere hediyelerini takdim ederek başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü'nden LGS Tercihleri İçin Altın Tavsiyeler İl Milli Eğitim Müdürü'nden LGS Tercihleri İçin Altın Tavsiyeler

Murat Yıldırım ayrıca Çorum il ve ilçelerinde başarılı olan tüm öğrencileri Çorum'un en köklü eğitim kurumu olan Özel Pınar Anadolu Lisesi'nde beklediğini aktardı.

Çorum'da eğitim kalitesini her geçen yıl artıran Özel Pınar Ortaokulu, LGS'de elde ettiği il birinciliği ile bunu bir kez daha kanıtladı. Yahya Uğur ve Davut Ayaz Arslan gibi başarılı öğrencileri yetiştirerek geleceğe ışık tutan okul, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Özel Pınar Anadolu Lisesi, başarılı öğrencileri bünyesine katmaya hazır olduğunu belirterek, Çorum ve çevresindeki tüm başarılı öğrencilere kapılarını açık tutuyor.

Editör: Merve Kayış