Genel

Mahsulünü işlemeyi öğrenen üreticiler fındığa değer katacak

- Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde üreticilere, mahsulden elde ettikleri geliri artırmaları için mikro işletmelere dönüşüm konusunda eğitim ve danışmanlık hizmeti veriliyor - Merkezin müdürü Doç. Dr. Şemsettin Kulaç: - "Üretici buraya fındığını getiriyor ve işletmede kırıp işliyor. Bunu da burada görerek öğreniyor. Kendi yetiştirdiği ürünü sadece ham madde olarak satmasın, işlemesini öğrensin istiyoruz"

Abone Ol

DÜZCE (AA) - ÖMER ÜRER - Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (DÜFAM) kurulan fındık dönüşüm merkezinde mahsulünü işlemeyi ve mikro işletme modelini öğrenen üreticiler, ürüne değer kazandıracak.

DÜFAM, Düzce...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }