MasterChef’te kaptanlık oyunu heyecanı dorukta! Kaan ve Ezgi, Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları olarak belirlendi. Mavi Takım sadece erkeklerden, Kırmızı Takım ise sadece kadınlardan oluşuyor. Bu eşitlikçi yaklaşım ve kaptanlık mücadelesinin tüm detayları haberimizde.

MasterChef Kaptanlık Oyunu Sonuçlandı: Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk büyük mücadelesi olan kaptanlık oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Kaptanlık için yarışan yarışmacılar, köfte ekmek yaparak yeteneklerini sergiledi. Günün birincisi, bu haftanın Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyunu nasıl sonuçlandı? Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları kimler oldu? İşte detaylar...

MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef'te bu haftanın Mavi Takım kaptanı Kaan oldu. Kaan, köfte ekmek yapımında en başarılı tabağı hazırlayarak, 3 "evet" oyu almayı başardı. Mavi Takım kaptanı olarak seçilen Kaan, "İlk defa Mavi Takım kaptanlığını aldım, güzel bir duygu, mutluyum" dedi.

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Seçildi?

Kaan, Kırmızı Takım kaptanı olarak da Ezgi'yi seçti. Bu seçimle birlikte MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Kaptanlar, takımlarını seçerken ilginç bir tablo ortaya çıktı. Bu hafta Mavi Takım sadece erkek yarışmacılardan oluşurken, Kırmızı Takım tamamen kadın yarışmacılardan oluştu. Böylelikle, MasterChef'te kadın ve erkek yarışmacılar arasındaki rekabet daha da ilginç bir hale geldi.

Mavi ve Kırmızı Takım Yarışmacıları

Mavi Takım

Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar Daha yeşil bir Mudanya için temizlik yaptılar

Kaan (Kaptan)
Akın
Alper
Kerem
Hakan
Onur
Semih
Emre
Nevzat
Muratcan

Kırmızı Takım

Ezgi (Kaptan)
Ayşe
Zeynep
Eda
Beril
Beyza
Yudum
Nigar
Şirin
Zübeyde

Geçen Haftanın Elenen Yarışmacısı

MasterChef'te geçen hafta şef tabağını en az başarılı yaparak eleme potasına giren yarışmacı Çağlar oldu. Çağlar, bu hafta MasterChef'e veda etti.

MasterChef’te bu hafta yaşanan kaptanlık oyunu ve takım seçimleri, yarışmanın tarihindeki ilklerden biri olarak kaydedildi. Kaan ve Ezgi’nin kaptanlıkları altında, Mavi ve Kırmızı Takımlar arasındaki rekabet izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Kadın ve erkek takımları arasındaki bu ilginç mücadeleyi kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin!