MasterChef Türkiye’de 6 Eylül 2024 Cuma günü ekranlara gelen yeni bölümde yedeklerden ana kadroya giren 5. yarışmacı belli oldu. Şefler, yarışmacılardan Tortellini yapmalarını istedi ve yapılan değerlendirmeler sonucunda Erim, MasterChef ana kadrosuna katılmaya hak kazandı. Yarışma tüm heyecanıyla devam ederken, ana kadroya girmeye hak kazanan Erim'in performansı dikkat çekti.

MasterChef 6 Eylül 2024: Ana Kadroya Giren 5. İsim Kim Oldu?

Hudutlarla mücadele sürüyor Hudutlarla mücadele sürüyor

6 Eylül 2024 MasterChef Türkiye bölümünde yedeklerden ana kadroya katılmaya hak kazanan 5. isim Erim oldu. Yarışmacılar, Somer Şef’in açıklamalarıyla heyecan dolu anlar yaşadı. Yarışmanın bu bölümünde Tortellini yapan Erim, şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya geçiş yaptı.

Tortellini Yarışı: MasterChef'te Nefes Kesen Mücadele

Bu akşam yarışmacılardan, İtalyan mutfağının sevilen yemeklerinden tortellini yapmaları istendi. Tüm yarışmacılar, bu zorlu görevi yerine getirebilmek için tezgahlarının başına geçti ve şeflerden tam not alacak en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. Zamanla yarışan yarışmacılar arasında şeflerin değerlendirmesiyle en iyi tortelliniyi yapan yarışmacı Erim oldu.

MasterChef Ana Kadroya Giren 5. İsim: Erim

Yedeklerden ana kadroya giren 5. yarışmacı bu bölümde Erim oldu. Erim’in başarılı performansı, şefler tarafından beğenilerek onu MasterChef ana kadrosuna taşıdı. Erim, MasterChef 2024’ün ana kadrosunda yer alarak büyük finale doğru adım adım ilerlemeye devam edecek.

MasterChef Eleme Adayları: Kimler Tehlikede?

Bu haftanın eleme adayları da netleşti. Nigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda ve Zeynep eleme potasına giren isimler oldu. Haftanın eleme gecesinde, bu isimler arasından bir yarışmacı MasterChef hayallerine veda edebilir.

MasterChef Türkiye’de yeni bölümler ve heyecanlı elemeler devam ediyor. Yarışmacıların performanslarını ve eleme gecesinde neler olacağını izlemeye devam edin!