MasterChef'in bu haftaki dokunulmazlık oyununda iki takım büyük bir düello yaşadı. İçli köfteyi en iyi şekilde hazırlamak için ter döken yarışmacılar arasında kazanan takım Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. İşte kazananlar ve eleme adayları.

MasterChef’te Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? (12 Eylül 2024)

12 Eylül Perşembe akşamı MasterChef’te bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmacılar bu kez, içli köfte yaparak şeflerin beğenisini kazanmaya çalıştı. İki takım arasında gerçekleşen düelloda, şefler tadım yaptı ve kazanan takımı belirledi. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise Mavi Takım oldu. Bu sonuçla Mavi Takım dokunulmazlığı kazanarak rahat bir nefes aldı.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı Takım, kendi arasında bireysel dokunulmazlık için tekrar yarıştı. Bu mücadelede öne çıkan iki yarışmacı Kaan ve Kerem oldu. Şeflerin tadımı sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Kaan oldu. Kaan, böylece kendisini eleme potasından kurtarmayı başardı.

MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?

Türkiye’de İdare Mahkemesi Sayısı 214’e Ulaştı Türkiye’de İdare Mahkemesi Sayısı 214’e Ulaştı

Haftanın 3. Eleme Adayı

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan, eleme potasına Akın’ı gönderdi. Akın, böylece haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Haftanın 1. ve 2. Eleme Adayları

Haftanın ilk eleme adayı, 11 Eylül Çarşamba günü bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat tarafından belirlenmişti. Nevzat, Ayşe’yi eleme potasına yollamıştı.
İkinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alarak Beril oldu.

Bu hafta MasterChef'te Mavi Takım dokunulmazlığı kazanırken, Kırmızı Takım'dan Kaan bireysel dokunulmazlık elde etti. Eleme adayları ise Ayşe, Beril ve Akın olarak belirlendi. Yarışmacılar önümüzdeki eleme gecesinde potada kalmamak için ter dökecekler.