Masterchef 7 Eylül 2024 tarihinde yine nefes kesen bir eleme yarışına sahne oldu. Yarışmacılar tuzda balık yaparak eleme potasına girmemek için mücadele etti. Haftanın son eleme adayı ise Akın oldu. Peki, potada kimler var? Masterchef eleme adayları ve son gelişmeler haberimizde!

Masterchef 7 Eylül 2024 Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef Türkiye'de 7 Eylül 2024 tarihli yeni bölüm ile birlikte haftanın son eleme adayı belli oldu. Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in değerlendirdiği yarışmada, yarışmacılar tuzda balık tarifiyle en lezzetli tabaklarını sunmak için kıyasıya mücadele etti. Haftanın kazanan takımı ve eleme potasına giren isimler ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. İşte 7 Eylül 2024 Masterchef eleme adayları ve yarışmadaki son gelişmeler...

Masterchef Tuzda Balık Günü!

Bu hafta yarışmacılar, tuzda balık yaparak eleme potasından kurtulmaya çalıştılar. Kadınlar ve erkekler takımı olarak ayrılan yarışmacılar, ilk kez bu formatla yarıştılar ve renkli anlar yaşandı. Potaya giren yarışmacılar ise balkondan arkadaşlarını izleyerek onları destekledi.

Masterchef'te Kim Kazandı?

Tuzda balık yarışmasında başarılı olan tabaklar şefler tarafından yukarı çıkarıldı. Son aşamaya kalan isimler Kaan, Akın ve Hakan oldu. En az başarılı tabak ise Akın tarafından sunuldu ve Akın eleme potasına giden isim oldu.

Masterchef Son Eleme Adayı Kim Oldu?

7 Eylül 2024 itibariyle Masterchef'te eleme potasına giren son isim Akın oldu. Akın, haftanın son eleme adayı olarak potaya dahil edildi.

Masterchef Eleme Adayları

Haftanın eleme adayları ise şu şekilde:

Program tanıtıldı... Teknoloji girişimciliğinde yeni dönem Program tanıtıldı... Teknoloji girişimciliğinde yeni dönem

Nigar
Beril
Alper
Muratcan
Eda
Zeynep
Akın

Masterchef Mavi ve Kırmızı Takımlar

Mavi Takım:

Kaan (Kaptan)
Akın
Alper
Kerem
Hakan
Onur
Semih
Emre
Nevzat
Muratcan

Kırmızı Takım:

Ezgi (Kaptan)
Ayşe
Zeynep
Eda
Beril
Beyza
Yudum
Nigar
Şirin
Zübeyde

Masterchef Türkiye'de 7 Eylül 2024 tarihli bölümde eleme potasına giren yarışmacılar ve yarışmanın heyecanlı anları izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Haftanın son eleme adayı Akın olurken, eleme potasında zorlu bir mücadele yaşanacağı kesin.