Muğla Büyükşehir hafriyat kamyonlarını uydu takip sistemi ile denetliyor Muğla Büyükşehir hafriyat kamyonlarını uydu takip sistemi ile denetliyor

Çorum Esnaf Odaları Birliği Başkanı (ÇESOB) Recep Gür'ün kayınvalidesi ve Eymir Köyü'nden gelme, eski kahveci esnafı merhum Halil Demirci'nin eşi Mecbure Demirci (82) hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle Çorum Özel Hastanesi’nde tedavi gören Demirci, gece saatlerinde tekrar yoğun bakıma alındı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Halil Demirci'nin eşi, Erdal Demirci, Hatice Gür, Elmas Demirci, merhume Neriman Gür ve Nuran Ceylan’ın anneleri, Recep Gür, Halil Gür, Orhan Demirci ve İlker Ceylan’ın kayınvalidesi olan Mecbure Demirci, geniş bir aileye sahipti. Bu acı kayıp, ailesi ve yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri

Mecbure Demirci'nin cenazesi bugün, (17 Eylül 2024 Salı günü), saat 11.00’de Çorum Özel Hastanesi morgundan alınarak Eymir Köyü'ne götürülecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından merhumenin naaşı, Eymir Köyü mezarlığında toprağa verilecek.