Schengen Bölgesi’nde yeni dönem başlıyor Schengen Bölgesi’nde yeni dönem başlıyor

Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Aynı zamanda gelecek dönemin planlamalarının konuşulduğu toplantıda, İstanbul ve Çorum arasında köprü olmaya ve İstanbul’da üniversite okuyan Çorumlu öğrencilere tüm güçleriyle maddi manevi destek olmaya devam edileceğinin mesajı verildi.
ÇESİAD’ın Yönetim Kurulu Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan ÇESİAD Başkanı Mehmet Ünal, “Haziran ayında yapmış olduğumuz seçimli genel kurul sonrası değerli üyelerimiz tercih ve teveccühleri ile bizleri bu göreve layık görmüşlerdir. Tüm üyelerimize, burs verenlerimize bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Yeni dönem çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize önümüzdeki günlerde başlayacağız. Yakın zamanda burs müracaatlarımızı açacağız. Öğrencilerimiz web sitemiz üzerinden başvurularını yakın zamanda yapmaya başlayacaklar. Başvuru tarihini yine basın ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız. 
Amacımız her dönem olduğu gibi ÇESİAD’ın çocuklarımıza ve gençlerimize İstanbul ve Ankara’da vermiş olduğu destekleri daha yukarılara çıkarmak, sadece burs vermekle kalmayıp sosyal etkinlikler ve geleneksel hale getirdiğimiz tüm öğrenci, bürokrat ve siyasetçilerimizin katıldığı ÇESİAD Ailesinin kahvaltı, yemek, iftar ve piknik programlarını güçlendirerek devam ettirmektir” dedi.