Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporlarını güncelleyerek birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Akdeniz’in bazı bölgelerinde yerel sağanak yağışlar beklenirken, Şanlıurfa’da bu hafta güneşli hava hakim. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların önümüzdeki haftalarda düşmesi bekleniyor.

Hangi Bölgelerde Yağış Bekleniyor?

MGM’nin yaptığı açıklamaya göre, Marmara'nın kuzey ve doğu kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batı bölgeleri, Osmaniye, Çankırı, Hatay'ın kıyı şeridi, Ankara'nın kuzey bölgeleri ve Doğu Akdeniz’in Toroslar bölgesinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Şanlıurfa'da Hava Durumu

Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

Şanlıurfa’da ise bu hafta boyunca güneşli ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar hakim olacak. Önümüzdeki haftalarda sıcaklıkların biraz düşmesi bekleniyor, ancak bu hafta için yağış tahmini yapılmadı.