İpek Kuşçu'nun Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Girememesi Tepkilere Yol Açtı!

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen sosyal medyanın gündemine otururken, yarışmada ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu ise geniş bir yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Kuşçu’nun "İdil Bilgen’den daha güzel olduğu" yorumlarını yaparken, Bilgen'in seçimi üzerine torpil ve güzellik standartlarıyla ilgili eleştiriler arttı.

Sosyal Medyada Tepki: “Torpil Mi Var?”

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan İdil Bilgen, Türkiye’nin en güzel kızı olarak tacını giydi. Ancak sosyal medyada "İç güzelliğine mi baktılar?", "Yarışmada torpil mi var?" ve "Güzellik anlayışımız mı değişti?" gibi tepkilerle karşılaştı. Yarışmada dikkat çeken diğer adaylar da gündeme gelirken, en çok konuşulan isimlerden biri İpek Kuşçu oldu.

Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar: Her rol ayrı bir dünya Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar: Her rol ayrı bir dünya

İpek Kuşçu: “Tekrar Deneyeceğim”

Sosyal medyada büyük destek gören İpek Kuşçu, açıklamasında “Bu sene ilk 20’ye giremedim ama seneye daha iyi hazırlanıp tekrar deneyeceğim” dedi.

Miss Turkey 2024 yarışmasında yaşanan bu sürpriz gelişmeler, önümüzdeki yılın adaylarına ilham kaynağı olmaya devam ederken, yarışmanın yankıları sürecek gibi görünüyor.