Cenaze evinde yaşanan öpüşme skandalı Müge Anlı’da şok etkisi yarattı! Mehmet Yörük’ün şüpheli ölümünde Sebile ve üfürükçü Mustafa’nın yer aldığı iddialar gün yüzüne çıkarken, cenazede öpüşürken yakalandıkları öğrenildi. Cinayet ve skandal dolu bu olayın detayları haberimizde.

Müge Anlı'da Şok Gelişme: Üfürükçü Cinayetinde Sıcak Gelişmeler! "Cenaze Evinde Öpüşürken Yakalandılar!"
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'nin gündemine oturan üfürükçü cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Yörük'ün 12 Nisan 2024’te şüpheli ölümünün ardından ortaya çıkan gerçekler, izleyenleri şok etmeye devam ediyor. Cinayetin ardındaki isim olduğu iddia edilen Mustafa Samagan, polis tarafından gözaltına alınarak ilk ifadesini verdi.

Sebile Yörük'ün İtiraflarıyla Ortaya Çıkan Şok Detaylar
Mehmet Yörük’ün eşi Sebile Yörük, geçtiğimiz gün canlı yayında yaptığı itirafla, eşinin ölümünden üfürükçü Mustafa’yı sorumlu tuttu. İfadesinde, Mustafa’nın öğle saatlerinde eve geldiğini ve eşi Mehmet’e bir su içirdiğini söyledi. Sebile, ayrıca Mustafa'nın tarhana çorbasına da bir şeyler katmış olabileceğini belirtti. Cinayet itirafının ardından Sebile ve Mustafa canlı yayında gözaltına alındı.

Hudutlarla mücadele sürüyor Hudutlarla mücadele sürüyor

Üfürükçü Mustafa’nın İlk İfadesi: Cinayeti Reddetti
Mustafa Samagan, Müge Anlı’nın yayınına verdiği ilk ifadesinde su içirdiğini kabul etti, ancak suyun zehirli olmadığını ve normal bir su olduğunu iddia etti. Cinayeti işlediği iddiasını kesin bir dille reddeden Mustafa, "Dua bilmiyorum, tedavi ettiğim insanlara internetten dua açıp okuyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. Sebile’nin, Mustafa’nın kendisiyle evlenmek için cinayeti işlediği iddiasını da yalanladı.

Şok İtiraf: "Sebile İle 6 Yıldır Birlikteyiz"
Mustafa, Sebile ile zaten 6 yıldır süren bir ilişkisi olduğunu ve Mehmet Yörük’ün ölümünden sonra dini nikah kıydıklarını söyledi. Sebile'nin kendisine çıplak fotoğraflar gönderdiğini iddia eden Mustafa, Sebile’nin çıplak fotoğraflarının zorla çekildiği iddialarını da reddetti.

Tanıklar Canlı Yayına Bağlandı: Taciz ve Şantaj İddiaları
Müge Anlı programında yayına bağlanan birçok tanık, Mustafa hakkında şok edici iddialarda bulundu. Bir tanık, üfürükçüye tedavi için gittiklerinde, Mustafa’nın cinsel birliktelik şartı koştuğunu söyledi. Başka bir tanık ise, Mehmet Yörük’ün cenazesinde Mustafa ve Sebile'nin öpüşürken yakalandığını iddia etti. Bu olaya, Mustafa'nın kızı şahit olmuş.

Taciz ve Şantaj İddiaları
Osmaniye'den bağlanan bir izleyici, 12 yaşındayken tedavi için Mustafa’ya gittiklerini ve Mustafa'nın annesini taciz ettiğini söyledi. Tanık, üfürükçünün annesine "soyunman gerek" dediğini, annesinin ise çocuğunun iyileşmesi için göğüslerini açtığını ifade etti. Mustafa'nın bıçakla annesini taciz ettiğini de aktardı. Bir başka tanık ise, çocuğu olmadığı için Mustafa’ya 10 bin TL verdiğini ve adamın "rahmine yazı yazdım" dediğini ifade etti.