Sungurlu’da muhtarlar günü törenle kutlandı Sungurlu’da muhtarlar günü törenle kutlandı

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, “bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz milletimiz ile gönül köprüsü kurmuş, her daim muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz” dedi.
AK Parti Sungurlu 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammed İsmail Kap ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Sungurlu 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 
İl Başkanı Murat Günay, kongrede yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu:

"Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz. Her şartta, her koşulda, tüm zamanlarda Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasını ve yol arkadaşlığını terketmeyen, liderimizi, davamızı, yalnız bırakmayan, partimizin dimdik yanında duran Sungurlulu yiğit kardeşlerim, yiğit hanımefendiler, beyefendiler, geleceğimizin aydınlığı gençler; sizleri en kalbi duygularımla, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 
Buradan Sungurlu’nun mahallelerine, tüm köylerine ve tüm hanelerdeki kardeşlerime, hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Sungurlu Teşkilatımızda görev almış, emek vermiş, AK Parti'nin başarısı için gece gündüz çalışmış, her daim davamızın, liderimizin, partimizin yanında duran tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Gazze'nin, Filistin'in yiğit evladı Yahya Sinvar’ı rahmetle anıyorum. Dün Çanakkale; İslam ve Türk dünyasının ön cephesiydi. Bugün Gazze de İslam ve Türk dünyasının ön cephesidir. Cephesini terk etmeyen komutana rahmet olsun, selam olsun.
Bizler kongrelerimizi kendimizi yenilemenin, hemşerilerimizle kucaklaşmanın, gönül köprülerimizi güçlendirmenin vasıtası olarak görüyoruz. Her zaman söylüyorum, bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz milletimiz ile gönül köprüsü kurmuş, her daim muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz. Bizleri bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. Milletle beraber yürümemizdir. Kuruluşundan bugüne kadar davamız için emek sarf eden, gece gündüz demeden çalışan kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, Türkiye’de eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, sanayiden ulaşıma kadar her alanda kazandırdığımız güçlü altyapının önemini bu kriz döneminde çok daha iyi görebiliyoruz. Gelişmiş ülkelerin bile pek çoğu kriz karşısında adeta çökerken, hamdolsun Türkiye hemen her alanda kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede olduğunu ispatlamıştır. Bu süreçte mücadelemizi sekteye uğratacak en büyük tehdit, ümitsizliktir, karamsarlıktır, yılgınlıktır, yeisse kapılmaktır. AK Parti demek umut demektir, AK Parti demek birlik ve beraberlik demektir. İlçemiz için hep beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte ilçemizi 2053 ve nice hedeflerimize emin adımlarla taşıyacağız. Bize lazım olan soylu bir heyecan olup bu heyecanımızı bırakmayacağız.

Kongremizin şehrimiz için, Sungurlu ilçemize, ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongremizde görev alacak yeni kardeşlerime başarılar diliyorum, yönetimde bayrağı devredecek arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetler için gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca, kongrede güven tazeleyerek yeniden seçilen Sungurlu AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç ve teşkilatını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Sağolun varolun. Allah’a emanet olun. Durmak yok yola devam... Durmak yok hizmete devam."

Kaynak: Haber Merkezi