Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Müze Meram Geleneksel Mutfak Atölyesinde, mutfaklar sonbahar ve kışa hazırlanıyor. Lezzet meraklıları atölyelerde, sonbahar mevsiminin vazgeçilmezi turşu, tarhana, domates ve biber salçasının...
Müze Meram Yemek Atölyesinde sohbahar, kış hazırlıkları yapıldı
MERAM BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN MÜZE MERAM GELENEKSEL MUTFAK ATÖLYESİNDE, MUTFAKLAR SONBAHAR VE KIŞA HAZIRLANIYOR. LEZZET MERAKLILARI ATÖLYELERDE, SONBAHAR MEVSİMİNİN VAZGEÇİLMEZİ TURŞU, TARHANA, DOMATES VE BİBER SALÇASININ PÜF NOKTALARINI, İŞİN UZMANLARINDAN DENEYİMLEYEREK ÖĞRENDİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir