Narin Güran’ın kaybolmasının 9. gününde Didem Arslan’ın programında yaşananlar dikkat çekti. Ailenin ve program ekibinin yaptığı açıklamalar, olayla ilgili yeni bilgiler sundu. Yayındaki şok edici detaylar ve son gelişmeler haberimizde

Narin Güran'ın Kaybolması: Didem Arslan'ın Yayınında Ortaya Çıkan Detaylar

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları devam ediyor. Bugün itibariyle Narin'den tam 9 gündür haber alınamıyor. Ailenin bu süreçte Didem Arslan'la Vazgeçme programına başvurmasıyla, kaybolma olayıyla ilgili yeni ve şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. İşte, Didem Arslan'ın programında yaşananlar ve gelişmeler…

Narin Güran'ın Son Görüldüğü An

Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yayında aktarılan bilgilere göre, küçük kız son olarak arkadaşlarına karnının aç olduğunu, eve gidip yemek yedikten sonra uyuyacağını söyledi. Akşam saat 5 civarında tekrar buluşmak istediğini belirterek arkadaşlarına el sallayarak ayrıldı.

Yayında Ortaya Çıkan Şok Edici Detaylar

Didem Arslan'ın programında, Narin'in kaybolmasıyla ilgili şok edici detaylar gün yüzüne çıktı. İlk olarak bölgede bulunan terlik ve kan izlerinin Narin'e ait olmadığını öğrenilmesi Türkiye genelinde bir rahatlama yarattı. Ancak, yayında annenin açıklamaları dikkat çekti.

Anne, canlı yayında yaptığı açıklamada, o gün arka bahçede askere gidecek olan oğlunun ve iki arkadaşının tütün içip bir köpeğe zarar verdiğini belirtti. Yayının bu kısmı, "sigara" kelimesi yüzünden aniden kesildi. Bu açıklamalar, gözlerin annenin oğlunun üzerine çevrilmesine neden oldu.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma

Ülkenin siber güvenlik kalkanı USOM Ülkenin siber güvenlik kalkanı USOM

Ayrıca, olayla ilgili olarak Narin'in aile üyelerinden biri gözaltına alındı. Didem Arslan, gözaltına alınan kişinin Narin’in abisi olduğunu açıkladı. Abinin gözaltı haberini duyan anne yayında sinir krizi geçirdi. Ancak, abinin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Bu durum sosyal medyada geniş yankı buldu ve annede tepkilere neden oldu.

Yeni Gelişmeler ve DNA Testleri

Narin'in kaybolmasıyla ilgili olarak Didem Arslan’ın programında, abinin kolundaki ısırık izinden DNA örneği alındığı bilgisi verildi. Ancak amca, bu izlerin abisinin kendisi tarafından yapıldığını belirtti. Arama çalışmaları ve soruşturmalar devam ederken, Narin'in sağ salim bulunması için tüm umutlar sürüyor.

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili detaylar, Didem Arslan'ın programında gün yüzüne çıkarılan bilgilerle daha karmaşık bir hal aldı. Şu an için tek dileğimiz küçük kızın bir an önce sağ salim bulunması. Kamuoyunun ve yetkililerin konuyla ilgili hassasiyetle yaklaşması büyük önem taşıyor.