Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ailesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yıllar önce engelli ablasının merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği ve otopsi yapılmadan defnedildiği öne sürüldü. Bu şüpheli ölüm, şimdi yeniden inceleniyor.

Narin Güran'ın Ablasının Ölümü de Şüpheli! 7 Yıl Önce Otopsi Yapılmadan Defnedildiği İddia Edildi

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü, tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Narin’in ölümüne dair yürütülen soruşturma devam ederken, aileyle ilgili yeni ve çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Narin’in engelli ablasının, 7 yıl önce merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği, ancak otopsi yapılmadan defnedildiği iddia edildi.

Narin Güran’ın Cansız Bedeni Bulundu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Atanan Yeni Valiler ve Mülkiye Başmüfettişleri Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Atanan Yeni Valiler ve Mülkiye Başmüfettişleri

19 gündür kayıp olarak aranan Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir dere yatağında cansız bedeniyle bulundu. Yapılan otopsi sonucunda, Narin’in bir bacağında kırık izi ve boynunda şüpheli bir lezyon tespit edildi.

Amca Salim Güran Tutuklandı

Tutuklanan amca Salim Güran'ın aracında, Narin’e ait DNA örneklerine rastlandığı açıklandı. Amcanın avukatı ise, aile içindeki iddiaları reddederek, silinen mesajların Narin’le ilgisinin olmadığını savundu. Soruşturma kapsamında anne, baba ve 2 ağabeyin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Dosya üzerinde çalışan savcı sayısı ise 4’e çıkarıldı.

Ablasının Şüpheli Ölümü Gündemde

Narin Güran’ın engelli ablasının da 7 yıl önce merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği öne sürüldü. Ancak ablanın ölümünün ardından herhangi bir otopsi yapılmadığı ve olayın üstünün kapatıldığı iddia ediliyor. Bu yeni gelişme, olayın daha derinlemesine araştırılması gerektiği yönünde çağrılara neden oldu.

Narin Güran'ın Cenazesi Defnedilecek

Narin Güran’ın cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından bugün Tavşantepe Camii köy mezarlığında toprağa verilecek. Tüm Türkiye, küçük Narin’in ölümüyle sarsılırken, ailesiyle ilgili yürütülen soruşturma titizlikle devam ediyor.