Diyarbakır’da Narin Güran’ın cenazesini bekleyen yakınları arasında tansiyon yükseldi. Kalabalığa 'Gidin yalan konuşun' diye bağıran bir kadın, bir kişi tarafından yumrukla susturuldu. Kadına atılan yumruk, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Narin Güran’ın Cenazesinde Gergin Anlar: Kalabalıktaki Kadına Yumruklu Müdahale

El Salvador Bağımsızlık Günü Ankara’da kutlandı El Salvador Bağımsızlık Günü Ankara’da kutlandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedeni bir çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cenazesinde gergin anlar yaşandı. Minik Narin’in ölümünün ardından yaşanan bu acı olayın yankıları sürerken, cenazeyi bekleyen kalabalık arasında dikkat çekici bir gerginlik meydana geldi.

"Gidin Yalan Konuşun" Sözleri Gerilimi Artırdı

Narin Güran’ın cenazesini almak için Diyarbakır Adli Tıp Merkezi önünde bekleyen yakınları arasında, bir kadın kalabalığa dönüp, "Gidin yalan konuşun" diyerek tepkisini dile getirdi. Kadının bu sözlerini iki kez tekrarlaması kalabalıkta gerilimi artırdı.

Yumrukla Susturuldu

Kalabalığın arasında bulunan bir erkek, bağıran kadına yaklaşarak sert bir yumruk attı. Kulağına isabet eden yumruk sonrası acı çeken kadın, yumruğu atan kişiye öfkeyle baktı ve ardından gözden kayboldu. O anlar, cep telefonuyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Narin Güran Olayının Yankıları

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni, köyün yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde taşlar ve dallarla kapatılmış bir çuval içinde bulundu. Olayla ilgili olarak 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve amcasının eşi de yer alıyor. Minik Narin’in cenazesi, otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edilecek.

Narin Güran’ın cenazesi sırasında yaşanan bu olay, büyük bir üzüntü ve öfkeyle karşılandı. Gerginliklerin devam ettiği süreçte, sosyal medyada paylaşılan görüntüler de kamuoyunun dikkatini çekti. Narin’in ölümüne dair yürütülen soruşturma ise tüm hızıyla devam ediyor.