8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü, Türkiye’yi yasa boğarken, cenazesinde duygu dolu anlar yaşandı. Kuzeninin düğününde giymek istediği gelinlik, tabutuna serildi. Küçük kızın hayalini gerçekleştiremeyen ailesi, onu son yolculuğuna bu şekilde uğurladı.

8 Yaşındaki Narin Güran'ın Son Yolculuğunda Yürek Burkan An

Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak aranan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Tavşantepe Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlenen Narin’in tabutunun üzerine, kuzeninin düğününde giymek istediği gelinlik bırakıldı.

Tabuta Neden Gelinlik Serildi?

Narin, kuzeninin yaklaşan düğününde gelinlik giymek istemişti. Küçük kızın bu dileği, cinayete kurban gitmesi nedeniyle gerçekleşemedi. Ailesi, Narin’in son arzusunu yerine getirmek için gelinliği tabutunun üzerine sererek, onu bu şekilde uğurladı. Bu detay, cenazede bulunanları derinden etkiledi.

Narin Güran Cinayetinde Soruşturma Devam Ediyor

Okullara ulaştırılan 3 kap sıcak yemek depremzede çocukları motive etti Okullara ulaştırılan 3 kap sıcak yemek depremzede çocukları motive etti

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi ve dört amcası bulunuyor. Narin'in amcası ve köyün muhtarı S.G., 2 Eylül'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Adalet Arayışı Sürüyor

Küçük Narin’in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma, büyük bir titizlikle devam ediyor. Olayın aydınlatılması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için yetkililer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu acı olay, toplumda derin bir üzüntü yaratırken, Narin’in gelinlik hayaliyle uğurlanması, hafızalara kazınan yürek burkan bir detay olarak kaldı.