Çorum Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu, "İletişimin Gücü" Projesi ile Ödül Aldı Çorum Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu, "İletişimin Gücü" Projesi ile Ödül Aldı

Marangozlar Odası, enflasyonla mücadele kapsamında oda üyelerine yarar sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çorum’un önde gelen akaryakıt firmalarından Nef Petrol ile protokol imzalayan Marangozlar Odası, üyelerine anlaşma sağlanan petrol istasyonundan indirimli akaryakıt alma imkanı sundu.

Gerçekleştirilen protokole ilişkin açıklama yapan Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin, “Üyelerimizin sık kullandığı ürün ve hizmetlerde indirim alabilmek için esnafımızın menfaatine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yeni yaptığımız indirim anlaşmaları ile içinde bulunduğumuz zorlu ekonomik şartlarda daha çok desteğe ihtiyacı olan üyelerimizi memnun edecek indirimi buradan tüm üyelerimizle paylaşıyoruz” dedi.

İndirimlerden yararlanmak isteyen oda üyelerinin Nef Petrol’den üye kartları ile indirimli alışveriş yapabileceklerini vurgulayan Oda Başkanı Yücel Şahin, oda üyelerine bu imkanı sağlayan Nef Petrol yetkililerine teşekkür etti.

Şahin ayrıca, üye kartlarını almayan oda üyelerinin üye kartlarını Oda Genel Sekreterliği’nden temin edebileceklerini de sözlerine ekledi.