Hakan Ural ile sunuculuğunu yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında önemli bir değişiklik yaşandı. Nur Tuğba Namlı'nın programdan ayrılması, izleyiciler arasında büyük bir merak konusu oldu. Bu ayrılığın ardından deneyimli haberci Ferda Yıldırım, Hakan Ural’ın yeni partneri olarak programa katıldı. Ayrılığın nedenleri ve Ferda Yıldırım'ın kim olduğu hakkında bilgiler haberimizde!

Nur Tuğba Namlı Neden Yok? "Neler Oluyor Hayatta" Programındaki Değişiklikler

Son günlerde, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programında dikkat çeken bir değişiklik yaşandı. Uzun süre Hakan Ural ile birlikte sunuculuk yapan Nur Tuğba Namlı'nın programdan ayrıldığına dair bilgiler gündeme geldi. Peki, Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı? Programda şimdi kim sunuculuk yapıyor? İşte merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletin tecellisine destek vermeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletin tecellisine destek vermeliyiz

Nur Tuğba Namlı Neden Ayrıldı?

Nur Tuğba Namlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "Neler Oluyor Hayatta" programından ayrıldığını duyurdu. Namlı, 4,5 yıl süren Kanal D serüveninin ardından, Hakan Ural ile birlikte geçirdiği 7 yılın ardından duygusal bir veda paylaştı. Ayrılık kararının ardından programda yer almamaya başladı.

Namlı’nın ayrılışına dair yaptığı açıklamada, “Dile kolay 4,5 senedir kanaldan ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor,” ifadelerine yer verdi.

"Neler Oluyor Hayatta" Yeni Sunucusu Kim Oldu?

"Neler Oluyor Hayatta" programının yeni sunucusu deneyimli haberci Ferda Yıldırım oldu. Yıldırım, Hakan Ural ile programın sunuculuğunu üstlenerek ekranlarda yer almaya başladı. Kanal D ile yeniden işbirliği yapan Yıldırım, bu yeni görevinde oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

Ferda Yıldırım Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden Fransızca Öğretmenliği diploması ile mezun olduktan sonra, Ankara İletişim Fakültesi'nden Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası aldı.

Ferda Yıldırım’ın medyadaki kariyeri Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi radyolarda başlamış, ardından 1999 yılında Kanal D’ye geçiş yaparak televizyon dünyasına adım atmıştır. Kanal D’nin ana haber bülteninin sunuculuğunu yapmasının ardından, Habertürk ve Cine5 kanallarında da bu pozisyonda görev aldı. Beyaz TV'de 10 yıl süreyle ana haber sunuculuğu yaparak, "Her Açıdan" programıyla Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görülmüştür.

Ferda Yıldırım, 2021 Ağustos ayında Beyaz TV'den ayrılmıştır ve 2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir.