Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

Kanal D'nin popüler programı Neler Oluyor Hayatta'da önemli bir sunucu değişikliği yaşandı. Nur Tuğba Namlı'nın ayrılmasının ardından, Ferda Yıldırım yeni sunucu olarak görev almaya başladı. Ayrılığın arkasındaki nedenler ve Ferda Yıldırım’ın televizyon kariyeri hakkında merak edilenler haberimizde.

Neler Oluyor Hayatta Sunucuları: Nur Tuğba Namlı Ayrıldı mı?
Kanal D'nin popüler programı "Neler Oluyor Hayatta"nın sunucularından Nur Tuğba Namlı, programdan ayrıldığını duyurdu. Namlı, veda paylaşımında, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay 4,5 senedir ekranlardaydık ve siz de biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde 2,5 senemiz var… Toplamda 7 sene, bu yüzden kelimelere dökmesi çok zor," şeklinde ifadelerde bulundu.

Ferda Yıldırım Kimdir?
Nur Tuğba Namlı'nın yerine "Neler Oluyor Hayatta" programında Hakan Ural'ın yeni partneri olarak Ferda Yıldırım yer aldı. Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra, Ankara İletişim Fakültesi'nde Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası aldı.

Medya Kariyeri
Ferda Yıldırım, radyo kariyerine Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi önemli kanallarda başladı. 1999 yılında televizyonculuğa Kanal D'de adım attı ve ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlendi. Daha sonra Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda çalıştı.

Beyaz TV'de 10 yıl boyunca ana haber sunuculuğu yaptı ve "Her Açıdan" isimli programı sundu. Bu program, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görüldü. 2021 Ağustos ayında Beyaz TV'den ayrıldıktan sonra yeni projeler için hazırlık yaptı.

Ferda Yıldırım'ın Yeni Görevi
Ferda Yıldırım'ın "Neler Oluyor Hayatta" programındaki yeni görevinde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Yıldırım, deneyimli bir haberci olarak bu yeni rolünde izleyicilere başarılı bir sunum deneyimi sunmayı hedefliyor.