Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sağ kanat transferinde Eintracht Frankfurt'tan Junior Dina Ebimbe'yi gündemine aldı. A Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılılar 23 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Junior Dina Ebimbe'yi Kadrosuna Katmak İstiyor

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde sağ kanat transferi için Almanya’ya yöneldi. Sarı-kırmızılıların, Eintracht Frankfurt forması giyen Junior Dina Ebimbe ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Galatasaray, Dina Ebimbe’yi Kiralamak İstiyor

A Spor'un haberine göre, Galatasaray’ın, Junior Dina Ebimbe’yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı belirtiliyor. 23 yaşındaki Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro ve sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona eriyor.

PSG Altyapısından Yetişti

Paris Saint-Germain (PSG) altyapısından yetişen Junior Dina Ebimbe, kariyerinde Le Havre, Dijon ve Eintracht Frankfurt takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2023-2024 sezonu başında Eintracht Frankfurt, futbolcunun bonservisini 6 milyon 500 bin euro bedelle satın aldı.

Galatasaray’ın, Dina Ebimbe’yi transfer ederek sağ kanatta güçlü bir alternatif yaratmak istediği ve transfer sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.