AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığına Onur Civan atandı. Uzun yıllardır AK Parti teşkilatlarında önemli görevler üstlenen Civan, gençliğin enerjisiyle çalışmaya devam edeceğini ifade etti. Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde verilen görevi layıkıyla yapma sözü veren Civan, gençliğin heyecanını teşkilata yansıtacağını belirtti.

AK Parti Önceki Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur'un İl Genel Meclisi Başkanı olmasından sonra Onur Civan vekaleten görevi devralmıştı.

İl Genel Meclisi’nden Bakanlığa Kritik Talep: Köylerde Temizlik İçin Çöp Kamyonları ve Konteynırlar Alınacak İl Genel Meclisi’nden Bakanlığa Kritik Talep: Köylerde Temizlik İçin Çöp Kamyonları ve Konteynırlar Alınacak

AK Parti teşkilatlarında uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Civan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından asaleten Çorum AK Parti Gençlik Kolları başkanlığı görevine atandı. 

Onur Civan, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde verilen görevi layıkıyla yapacağım. Daha önce olduğu gibi gençliğin heyecanıyla canla başla çalışacağım” dedi.

Onur Civan'ın Çorum AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanması, teşkilat içerisinde büyük bir memnuniyet ve heyecan yaratmıştır. Gençliğin enerjisiyle ve Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, Civan'ın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inanç tamdır. Civan'ın liderliğinde, Çorum AK Parti Gençlik Kolları'nın dinamik ve etkili çalışmalara imza atması beklenmektedir.