İncesu Kanyonu’na 20 adet yaban keçisi yerleştirildi İncesu Kanyonu’na 20 adet yaban keçisi yerleştirildi

Ortaköy'ün tarih ve doğa zenginliklerini tanıtmak amacıyla hazırlanan "Ortaköy Turizm Rehberi" yayınlandı. Şapinuva Kadeş Derneği ve TKDK Koordinatörlüğünde hazırlanan bu rehberde, Hitit Şehri Şapinuva ve ilçenin doğal güzellikleri tanıtılıyor. Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, rehberin ilçenin turizm potansiyelini artıracağını ve ziyaretçilere yol göstereceğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği katkılarıyla TKDK Koordinatörlüğünde Şapinuva Kadeş Derneği tarafından hazırlanan tanıtım rehberinde, Hitit Şehri Şapinuva ile ilçenin doğal güzellikleri tanıtılıyor.

Ortaköy Belediye Başkanı ve Şapinuva Kadeş Derneği Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada şöyle dedi: “lçemizin Turizm potansiyelini arttırmak ve ziyaretçilerimize rehberlik etmek için hazırlamış olduğumuz Ortaköy Turizm Rehberimizi hazırlayarak basımını gerçekleştirdik. İlçemizin tanıtımı için gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile tarihe ışık tutacak, turizm potansiyelimizi artıracak ve ziyaretçilerimize de rehber olacağız. Takipçilerimiz bu rehbere https://www.sapinuvakades.com.tr/.../ortakoy-turizm... linkinden ulaşabilirler. Katkılarından dolayı TKDK İl Koordinatörümüz Mustafa Mansur Yalvaçer’e ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.”