Güreş Ağası Selman Erdoğan ve İş İnsanı Bayram Bostancı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye 14 Eylül’de düzenlenecek Pırlanta Pirinç Festivali ve Osmancık Yağlı Güreşleri hakkında bilgiler verildi. 

Başkan Gelgör, “İlçemizde yaptığımız her çalışmada başta MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere MHP Genel Merkezimizin desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Yüce Allah Bilge Liderimizi başımızdan eksik etmesin. Türk dünyasına hizmetleri daim olsun. 
İnşallah değerli büyüklerimizin desteğiyle Osmancık hiçbir hizmetten mahrum kalmayacak, üretken belediyecilik anlayışıyla her zaman hak ettiği yatırımları alacaktır.” dedi.

OSMANCIK TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARINDAN BİRİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Osmancık Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Ünal Karaman Oldu Osmancık Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Ünal Karaman Oldu

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve beraberindekiler ayrıca Pırlanta Pirinç Festivali ve Osmancık Yağlı Güreşlerine; MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı'yı ziyaret ederek davet etti. 
Başkan Gelgör, “İnşallah MHP Genel Merkezimizin de desteğiyle Osmancık Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından birine ev sahipliği yapacaktır” şeklinde konuştu.