Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ekonomik olarak zor şartlar altında çalışan esnaflara destek olmaya devam ediyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla Osmancık Esnaf Odasına kayıtlı üyelerden çocukları anasınıfı veya birinci sınıfa başlayacak olan öğrencileri için 750 liralık kırtasiye desteğine başladı.

Kırtasiye desteği almak isteyen esnaflar Esnaf Odası Başkanlığına müracaat ederek destek çekini alarak Osmancık’ta faaliyet gösteren kırtasiyelerin herhangi birinden alışverişini yapabiliyor. Konu hakkında açıklama yapan Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı, “İlçemizde faaliyet gösteren ve odamıza kayıtlı esnaflarımıza az da olsa destek olmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında kırtasiye destek kampanyası başlattık. Oda olarak elimizden geleni yaparak destek olmaya çalıştığımız esnaflarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Çocukları anasınıfı ve birinci sınıfa başlayan esnaflarımızın kırtasiye destek çeki almak için odamıza başvurmaları yeterli olacaktır.

Osmancık’ta Okul Servislerine Sıkı Denetim: Şoförlere Bilgilendirme! Osmancık’ta Okul Servislerine Sıkı Denetim: Şoförlere Bilgilendirme!

Ayrıca tüm Osmancık halkının alışverişlerinde yerel esnaflarımızı desteklemek amacıyla alışverişlerini ilçemizde faaliyet gösteren firmalardan yapmasını önemle rica ediyorum. Yerel esnafın desteklenmesi ilçemiz ekonomisi açısından büyük önem taşımaktadır. Hem ekonomik hem sosyolojik açıdan alışverişlerde yerel esnafı tercih edelim” ifadelerini kullandı.