Ziyaretin ardından, tüm okul ve kurum müdürlerine yönelik “TYMM Ölçme Değerlendirme Uygulamaları” konulu seminer verildi.

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ALANINDA EĞİTİMLER

Ziyaret sırasında, Dr. Halil Bolat ve ekibi, ilçedeki eğitim yöneticilerine TYMM (Türk Yeterlilikler Milli Modeli) kapsamında ölçme ve değerlendirme uygulamaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Seminere katılan okul müdürleri, yeni ölçme yöntemleri ve öğrenci başarısını değerlendirme süreçlerinde kullanılacak tekniklerle ilgili bilgi sahibi oldular.

Osmancık Şehit Astsubay Mustafa Ayna Gemici Tabiat Parkı yenilendi Osmancık Şehit Astsubay Mustafa Ayna Gemici Tabiat Parkı yenilendi

OSMANCIK İLÇESİNDE EĞİTİMDE KALİTE ARTIYOR

Bu seminer, Osmancık'ta eğitim kalitesini artırmak amacıyla atılan önemli adımlardan biri oldu. İlçedeki eğitim kurumlarının yöneticileri, ölçme ve değerlendirme konusunda daha modern ve etkin yöntemler kullanarak, öğrenci başarılarını daha doğru bir şekilde analiz etme imkanı bulacak.

EĞİTİME VERİLEN DESTEK DEVAM EDİYOR

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Çorum Ölçme Değerlendirme Merkezi'nin katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, ilçedeki eğitim kurumlarının gelişimine yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Ölçme ve değerlendirme uygulamaları konusunda yapılan bu seminer, öğretmenlerin ve idarecilerin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağladı.