Osmancık, dört yıllık hizmet süresinin ardından Kaymakam Ayhan Akpay’a veda etti. AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve diğer önemli isimlerin de hazır bulunduğu yemekte, Akpay’a hizmetleri için teşekkür edildi ve yeni görev yerinde başarılar dilendi.

Asya Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Osmancık’ta Zabıta Teşkilatı’nın 198. Kuruluş Yıl Dönümünde Övgü Dolu Sözler Osmancık’ta Zabıta Teşkilatı’nın 198. Kuruluş Yıl Dönümünde Övgü Dolu Sözler

4 yıl Osmancık’ta görev yapan Kaymakam Ayhan Akpay, Osmancık’ta güzel çalışmalara imza atıldığını, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan bu çalışmalara katkıları olanlara teşekkür ettiğini ifade ederek, kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılanlara teşekkür etti. Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ise “Osmancık Kaymakamımız Sayın Ayhan Akpay’ın Hatay Kırıkhan’a atanması sebebiyle onuruna verilen veda yemeğinde bir araya geldik. Sayın kaymakamımızın dört yıllık hizmet sürecinde ilçemize yapmış olduğu özverili hizmetlerden ötürü hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah devlet ve millet adına başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ise “Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay'a, ilçemizden Hatay'ın Kırıkhan ilçesine tayin olmaları nedeniyle veda ettik. İlçemizde çok değerli hizmetleri bulunan, örnek projeleri ve başarılı çalışmalarıyla halkımızın sevgisini kazanan Değerli Kaymakamımıza, şehrimizdeki görevi boyunca tüm hizmetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görev yerinde milletimize hizmetlerinde üstün başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. 

Kaymakam Ayhan Akpay’a düzenlenen veda yemeği, Osmancık'ta bıraktığı izler ve yaptığı hizmetlerle unutulmaz bir geceye dönüştü. Bu özel etkinlik, topluluk liderleri ve halkın bir araya gelerek saygı ve minnettarlık ifade etmesine olanak sağladı. Akpay’ın yeni görev yerinde de aynı başarıyı sürdürmesi bekleniyor, Osmancık ise onun liderliğindeki projeler ve gelişmeleri her zaman hatırlayacak.