Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde yapılan Serbian U17 International Turnuvası'nda, Türkiye U17 Milli Takımı üstün bir performans sergiledi. Mehmet Can Töremiş, çeyrek finalde sakatlık yaşamasına rağmen mücadelesini bırakmayarak yarı finale yükseldi ve bronz madalya kazandı. Turnuvada Türk Milli Takımı, 4 kategoride şampiyonluk elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

21-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Sırbistan’ın Novi Sad Şehrinde yapılan Serbian U17 International Turnuvasında, Milli sporculardan Mehmet Can Töremiş, Tek Erkekler kategorisinde çeyrek final müsabakasında küçük bir sakatlık yaşasa da müsabakayı bırakmayarak rakibini mağlup edip yarı finale çıkmayı başardı. 
Milli Takım teknik heyeti ve sağlık heyetinin tarafından, sporcuyu riske atmamak adına müsabakalardan çekilmesi yönünde karar verildi. Böylelikle sporcu ülkemiz adına bronz madalya kazandı.

EN BAŞARILI ÜLKE TÜRKİYE

Turnuvaya adeta ambargo koyan, 17 Yaş Altı Milli Takımı 5 kategorinin 4’ünde Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.  Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü Sahibi Barış Boyar, “Milli Takımda, görev yapan, sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi, Federasyon çalışanlarımızı ve Federasyon Yönetimimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Osmancık gibi küçük ölçekli bir ilçede kazanılan bu başarılarda, sporcularımızın üzerinde emekleri olan ve destek sağlayan Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde 6892 Öğrenci ve 548 Öğretmen Yeni Eğitim Yılına Başlıyor! Çorum’un Osmancık İlçesi’nde 6892 Öğrenci ve 548 Öğretmen Yeni Eğitim Yılına Başlıyor!

Serbian U17 International Turnuvası'nda Türk sporcuların elde ettiği başarılar, Türkiye’nin genç yeteneklerinin uluslararası arenada ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Mehmet Can Töremiş’in sakatlığa rağmen gösterdiği azim ve mücadele, sporun ve sporcuların ne kadar kararlı ve özverili olabileceğini ortaya koydu. Türkiye’nin U17 Milli Takımı'nın turnuvada elde ettiği şampiyonluklar, gelecekte daha büyük başarıların habercisi niteliğinde. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcuları, antrenörleri ve destek veren herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.