İbrahim Şişli, 2024 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İl Özel İdaresi KÖYDES programı kapsamındaki Çampınar Köyü içme suyu depo yenileme işi, Tekmen Köyü içme suyu depo yenileme işi, Öbektaş Köyü içme suyu depo yenileme işi, Aşıkbükü Köyü ishaklı-esenli mahalleri içme suyu deposu, isale hattı, motopomp, su deposu ve ges yapım işi, İnal Köyü içme suyu sondaj ve ges yapım işi, Pelitcik Köyü menfez korkuluk işi, Yağsiyen Köyü, Havdan mahallesi – Alacağunkışla Alacağunkışlası mahallesi yolu menfez yapım işi ihalelerinin yapıldığını ifade etti.

Osmancık'ta "Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar": Renkli Bir Sergi Açılışı Osmancık'ta "Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar": Renkli Bir Sergi Açılışı

İbrahim Şişli, “Köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Desteklerinden ve emeklerinden dolayı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çorum Milletvekilimiz sayın Av. Oğuzhan Kaya'ya, Kaymakamımız Sayın Furkan Duman'a ve Genel Sekreterimiz Sayın Recep Çıplak'a, vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Her zaman ki gibi yine yaparsa AK Parti yapar.” dedi.