Cumhuriyet Koşusu’nda kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı:

Erkekler Kategorisi:

Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bist Metal Lisesi

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi'nde Güz Festivali coşkusu! Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi'nde Güz Festivali coşkusu!

İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kızlar Kategorisi:

Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bist Metal Lisesi

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

OSMANCIK GENÇLİĞİNDEN CUMHURİYETİMİZE COŞKULU KUTLAMA

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Cumhuriyetin 101. yıl dönümüne özel bu etkinlik ile gençleri spor yapmaya teşvik ederken, milli değerlere sahip çıkmanın önemini de vurguladılar. Bu tür etkinliklerin hem fiziksel sağlığı desteklediği hem de Cumhuriyet bilincini pekiştirdiği ifade edildi.

CUMHURİYETİN 101. YILINDA SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Cumhuriyet Koşusu’na katılan tüm öğrencilere teşekkür edilerek, genç nesillerin Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıkları ve özverili katılımları takdir edildi. Öğrencilere madalyaları ve ödülleri Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından takdim edildi.

CUMHURİYETİN ENERJİSİ GENÇ NESİLLERLE YAŞATILIYOR

Osmancık’ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Koşusu, gençlerin Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşaması ve milli değerlere olan bağlılıklarını pekiştirmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu özel gün dolayısıyla organize edilen etkinlikte, öğrenciler centilmence yarışırken, aynı zamanda sporun birleştirici gücünün altı çizildi.