Osmancık’ta 2002 yılından bu yana hizmet veren Doluel Yufka, 22 yıllık sektör tecrübesi ve kaliteli üretim anlayışıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Temizlik ve hijyen standartlarına özen gösteren işletme, her gün sabah 08:00’den akşam 19:00’a kadar hizmet veriyor.

BÖLGE GENELİNDE 120 MAĞAZAYA TEDARİK SAĞLIYOR

Doluel Yufka, hem toptan hem de perakende satışlarıyla geniş bir müşteri kitlesine ulaşıyor. Amasya, Çorum ve çevre ilçelerde toplam 120 mağazaya ürün tedarik eden işletme, müşteri memnuniyetini en önemli hedef olarak benimsiyor. Doluel Yufka, müşterilerinin taleplerine hızlı ve titiz bir şekilde yanıt vererek sektördeki konumunu sağlamlaştırıyor.

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi'nde Güz Festivali coşkusu! Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi'nde Güz Festivali coşkusu!

Çeşitli Yufka ve Unlu Mamullerle Zengin Ürün Yelpazesi

Doluel Yufka’nın sunduğu ürün çeşitleri arasında şunlar yer alıyor: Böreklik Yufka, Üçgen Yufka, Yufka Ekmek, Su Böreği Yufkası, Erişte ve Mantı, Çorbalık Makarna, Dökme Yaş Tel Kadayıf, Tesis Yufkası (Tesis işletmeleri için özel üretim) Müşteriler, gözleme gibi özel ürünler için de Doluel Yufka’yı tercih edebilir. Her bir ürün, yüksek kalite standartlarına göre özenle üretilmektedir.

15 KİŞİLİK EKİPLE GÜVENİLİR HİZMET ANLAYIŞI

İşletme sahibi Yasemin Bayram öncülüğünde kurumsal çalışma disiplinini sürdüren Doluel Yufka, 15 kişilik ekibiyle hem Osmancık halkına hem de çevre ilçelere hizmet sağlıyor. İşletmenin eksiksiz sertifikaları, Doluel Yufka’nın güvenilirliğini ve kalitesini ortaya koyuyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Doluel Yufka’ya ulaşmak isteyenler, Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Caddesi, Ünsal Apartmanı, No: 14, Osmancık, Çorum adresini ziyaret edebilir ya da 0505 589 37 44 numaralı telefondan iletişime geçebilir.