Pelin Akil, Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu! Diyar karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan güzel oyuncu, Ferit’in hayatına girerek tüm dengeleri değiştirecek. Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit, bu yeni karakterle birlikte bambaşka bir döneme adım atacak.

Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı

Pelin Akil, Yalı Çapkını Dizisine Dahil Oldu: Tüm Dengeler Değişecek!
Güzel oyuncu Pelin Akil, Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'na dahil oldu. Akil, dizide Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit karakterinin hayatına giren Diyar karakterine hayat verecek. Diyar karakteri, dizide tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Yalı Çapkını Yeni Sezonda Bomba Gibi Dönüyor
Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Ekibe, Cem Söğüt’ün ardından Pelin Akil’in de katılmasıyla birlikte, dizinin yeni sezonda izleyiciyi şaşırtan gelişmelerle dolu olacağı konuşuluyor.

Pelin Akil’in Diyar Karakteri Diziyi Nasıl Etkileyecek?
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yalı Çapkını’nın çekimleri geçtiğimiz Cuma günü başladı. OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam, titizlikle hazırladığı bu projeye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Hikayede iki senelik bir zaman atlamasının ardından, Ferit’in hayatına giren Diyar karakteri, dizide köklü değişimlere yol açacak. Ferit’in çok değer verdiği, kendisinden yaşça büyük ve ezber bozacak bu karakteri Pelin Akil canlandıracak.

Pelin Akil'den Heyecan Dolu Açıklama
Geçtiğimiz akşam eşi Anıl Altan ile birlikte yeni işini kutlayan Pelin Akil, 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada heyecanını dile getirdi. “Yeni bir ekip, güzel arkadaşlıklar. Mert’le partner olacağız ama hikayeyle ilgili bir şey söyleyemem. Bomba gibi bir hikaye geliyor” ifadelerini kullanarak, izleyicilere büyük sürprizler vaat etti.