Güncel

Sabah Gazetesi'nden İdil Çimrin Çorum'un Geleneksel Lezzetlerini Köşe Yazısına Taşıdı

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından İdil Çimrin, Çorum'un lezzetlerini 'Nefis Çorum Yemekleri' başlıklı köşe yazısında tanıttı. İdilika'nın Mutfağı'nda yayımlanan yazıda, Çorum'un Karadeniz ve İç Anadolu mutfak kültürlerinin sentezini sunan eşsiz yemekleri hakkında bilgiler verildi. Çimrin, mısır, lahana, taze fasulye gibi Karadeniz mutfağından unsurları ve ciğer, Ankara tava gibi İç Anadolu'nun geleneksel yemeklerini anlattı.

Abone Ol

İdil Çimrin, Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında Çorum'un lezzetlerini tanıttı. 'Nefis Çorum Yemekleri' başlıklı yazısında, Çorum'un zengin mutfak kültüründen örnekler sunan Çimrin, mısır unu, hamsi, sütlaç gibi Karadeniz mutfağından ve ciğer,...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }