Karabük

Safranbolu lokumunda bayram mesaisi

- Karabük'ün adını aldığı ilçesinde coğrafi işaret tescil belgesi bulunan firmalar tarafından üretilen Safranbolu lokumu imalatında Ramazan Bayramı dolayısıyla artış yaşanıyor - Lokum üreticisi Erdinç Sezer: - "Safranbolu lokumu genzi yakmayan, glikozsuz sadece toz şekerle üretilen Türkiye'nin en iddialı, en lezzetli lokumlarının başında geliyor"

Abone Ol

KARABÜK (AA) - UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Karabük'ün Safranbolu ilçesinde lokum üreticileri, Ramazan Bayramı'nda müşterilere alternatif tatlı sunmak için mesai yapıyor.

Farklı lezzet ve dokusuyla talep gören Safranbolu lokumu, bayramlarda ilçe...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }