Yayla Haber

Samsun turizmi ’gastronomi’ ile şaha kalkacak

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) TURİZM FAKÜLTESİ DEKAN VEKİLİ PROF. DR. YETKİN BULUT, COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALINACAK YÖRESEL ÜRÜNLERİN SAMSUN’UN TURİZM POTANSİYELİNİ YUKARIYA DOĞRU ÇEKECEĞİNİ İFADE ETTİ. (DÜNYANIN EN İYİ EKMEĞİ SEÇİLEN BAFRA PİDESİ)

Abone Ol

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yetkin Bulut, coğrafi işaret tescili alınacak yöresel ürünlerin Samsun’un turizm potansiyelini yukarıya doğru çekeceğini ifade etti.

Turizm alanında Türkiye’nin yeni...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }