Yayla Haber

Selçuk Üniversitesinden ekonomiye ve çevreye katkı sağlayacak proje

ELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI ANA BİLİM DALI BAŞKANI PROF. DR. HUZUR DERYA ARIK, "PROJEDEKİ HEDEFİMİZ, NAR SUYU VE NAR EKŞİSİ ÜRETİMİ SONUCUNDA AÇIĞA ÇIKAN, ATIK ÜRÜN OLARAK ELDE EDİLEN NAR POSASI VE NAR KABUĞUNUN ANTİOKSİDAN ÖZELLİĞİNDEN FAYDALANIP KÖPEK MAMALARINDA KULLANILARAK SİNDİRİLEBİLİRLİĞİ, DIŞKI MİKROBİYOTASI ÜZERİNE ETKİLERİ, KÖPEKLERİN KAN DEĞERLERİ İLE BİRLİKTE MAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİNİ ARAŞTIRMAYI PLANLADIK" DEDİ.

Abone Ol

Selçuk Üniversitesinde hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje ile nar suyu ve nar ekşisi üretiminde açığa çıkan posanın evcil hayvan mamalarında değerlendirilmesi hedefleniyor.

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }