Çorum'un Alaca ilçesinde, hayırsever işadamı Üzeyir Şahin'in katkılarıyla inşa edilen Selin Şahin Ortaokulu, 11 Nisan 2025 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'in katılımıyla düzenlenecek bir törenle açılacak.
AGAH KAFKAS İNCELEDİ
Açılış öncesinde AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı, 22 ve 23. dönem Çorum Milletvekili ve eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, işadamı Üzeyir Şahin ile birlikte okulun inşaatında incelemelerde bulundu ve hasbihal etti. Ziyarette, Selin Şahin Ortaokulu'nun eğitim camiasına kazandırılmasının heyecanı ve önemi vurgulandı.
HAYIRSEVER İİŞADAMI YAPTIRDI
Hayırsever işadamı Üzeyir Şahin, okulu, ilçedeki eğitim kalitesini artırmak amacıyla yaptırmış ve bu anlamlı katkısından dolayı bölge halkı tarafından takdirle karşılanmıştı. Açılışta, okula katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür edilmesi planlanıyor.
Açılışın ardından, Selin Şahin Ortaokulu'nun Alaca ilçesinin eğitimine önemli katkılar sağlayacağı ve öğrencilere modern eğitim imkanları sunacağı ifade ediliyor. Okulun açılışı, ilçede büyük bir heyecan yaratırken, eğitim alanındaki bu tür projelerin bölge halkı için büyük önem taşıdığı belirtiliyor.
Eğitime Katkı Sağlayanlara Teşekkür
Selin Şahin Ortaokulu'nun yapımına katkıda bulunan işadamı Üzeyir Şahin ve tüm destekçilere teşekkürlerini ileten Alaca İlçe Teşkilatı, bu tür projelerin hem ilçeye hem de eğitim sistemine değerli katkılar sağladığını vurguladı.