Milan'da su molası krizi! Theo Hernandez ve Leao neden katılmadı? İşte gerçekler Milan'da su molası krizi! Theo Hernandez ve Leao neden katılmadı? İşte gerçekler

Dün Adanaspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özbalta, "Ligde iyi işlere imza atıp, adımızdan söz ettirmek istiyorsak 7 tane daha iyi isme imza attırmak zorunda olduklarını söyledi. Kampta şuan yeteri kadar futbolcuyla çalıştıklarını ancak çeşitli nedenlerden ayrılıklar yaşanacağına işaret eden Özbalta, lig öncesi 16 ya da  17 futbolcunun takıma mutlak katkı sağlaması yönünde çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Kulüp başkanı Oğuzhan Yalçın sayesinde çok iyi bir çalışma ortamına sahip olduklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, Çorum Fk'nın artık tüm futbol kamuoyu tarafından dikkatle takip edilen bir kulüp olduğuna da işaret etti.
Kale, sağ bek, 2 orta saha, 2 kanat ve bir de genç stoper arayışı içinde olduklarının altını çizen Özbalta, bu transferleri en kısa zamanda birititp bir an önce takımla çalışmalara başlamalarının kendileri açısından son derece önemli olduğunu ifade ederek, " Başkanımızla transferler noktasında görüşmelerimiz devam ediyor. 1 kaleci, 1 sağ bek, 2 orta saha, 2 kanat ve bir de genç stoper transferi için görüşmelerimiz devam ediyor. Biz sistemi olan bir takımız, bu nedenle de transferleri bir an önce yapıp takımla çalışmalarına başlamalarını istiyoruz. Bu sayede lige çok daha hazır hale gelebiliriz" dedi.Ligin bu sezon daha çetin geçeceğine inandığını dile getiren tecrübeli teknik adam, Ankaragücü, Iğdır, Amed, İstanbulspor, Kocaeli ve Sakaryaspor gibi takımlar ile kendilerinin ve bazı sürpriz takımların da lige ayrı bir heyecan katacaklarına inandığını belirtti. 
Özbalta ayrıca, 24 Temmuz'da oynayacakları Iğdır maçının ardından 25 Temmuz sabahı yapacakları sabah antrenmanıyla Bolu kampını tamamlayacaklarını ifade ederek, 29 Temmuz'da tekrar toplanacaklarını kaydetti. Lig öncesi bir hazırlık maçı daha yapmayı  düşündüklerinin altını çizen Kırmızı-Siyahlar'ın teknik patronu, Keçiörengücü, Samsunspor, Sivaspor, Ankaragücü ve bazı diğer takımlarla da görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.