Siyah Kalp dizisinin ilk bölümü Show TV’de yayınlandı! Ece Uslu ve Burak Sergen gibi usta oyuncuların yer aldığı bu aile dramı, izleyicileri büyüledi. Genç yaşta terk edilen çocukların yıllar sonra ailelerine geri dönüşünü konu alan bu etkileyici diziyi kaçırmayın. Siyah Kalp 1. bölümü full izle...

Siyah Kalp 1. Bölüm İzle

Show TV ekranlarının yeni dizisi Siyah Kalp, 12 Eylül 2024 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, yayın hayatına hızlı bir başlangıç yaptı. Eğer Siyah Kalp dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full olarak izlemek istiyorsanız, haberimizde yer alan link üzerinden diziye ulaşabilirsiniz.

Siyah Kalp Dizisi Konusu

Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Siyah Kalp, karmaşık aile ilişkileri ve derin sırlarla dolu bir dram sunuyor. Dizi, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru’nun (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor.

Yıllar sonra Sumru’nun terk ettiği ikizler, Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. İhtişamlı konakta, Nuh Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşırken, Melek’in yolu Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden ve yeni hayatından uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh hem aileye hem de Sevilay ve Cihan’ın kalbine dokunmayı başaracaktır.

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu

19 Eylül Gaziler Günü: Milletimizin Bağımsızlık Mücadelesine Saygı Duruşu 19 Eylül Gaziler Günü: Milletimizin Bağımsızlık Mücadelesine Saygı Duruşu

Siyah Kalp dizisinin geniş oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor:

Ece Uslu (Sumru)
Aras Aydın (Nuh)
Leyla Tanlar (Sevilay)
Hafsanur Sancaktutan (Melek)
Burak Tozkoparan (Cihan)
Esra Dermancıoğlu (Hikmet)
Burak Sergen (Samet)
Genco Özak (Esat)
İlker Aksum (Tahsin)
Bülent Polat (Bünyamin)
Ayşe Tunaboylu (Enise)
Gözde Çığacı (Canan)
Derin İnce (Harika)
Deniz Karabaş (Esma)
Sema Çeyrekbaşı (Sakine)
Işıl Yücesoy (Nihayet)

Siyah Kalp 1. Bölüm Full İzle Linki

Siyah Kalp dizisinin 12 Eylül 2024 tarihinde yayınlanan 1. bölümünü tek parça ve full olarak izlemek için Show TV’nin resmi internet sitesi ya da dijital platformlarından diziye ulaşabilirsiniz.