Siyah Kalp dizisi, izleyicileri Kapadokya’nın büyüleyici atmosferine götürüyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı bu dizide, Şansalan ailesinin entrika dolu hikayesi anlatılıyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici konusu ile ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor.

Siyah Kalp Dizisi: Konusu, Oyuncu Kadrosu ve Çekim Mekanları

Siyah Kalp dizisi, Kapadokya’da çekilen büyüleyici sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Şansalan ailesinin gizemli ve tutku dolu hikayesini konu alan dizi, entrikalarla dolu bir dünyayı izleyiciyle buluşturuyor. Esra Dermancıoğlu, İlker Aksum ve Genco Özak gibi başarılı isimler de kadroda yer alıyor.

Siyah Kalp Nerede Çekiliyor?

Siyah Kalp dizisi, büyüleyici doğası ve tarihi dokusuyla ünlü Kapadokya'da çekiliyor. Kapadokya’nın eşsiz atmosferi, dizinin hikayesindeki ihtişamlı konak ve gizemli olaylarla birleşerek izleyiciye görsel bir şölen sunuyor.

Siyah Kalp Konusu

Dizi, Kapadokya'nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizemli ve karmaşık hikayesini konu alıyor. Hikayenin merkezinde, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu) yer alıyor. Sumru, yıllar sonra varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Ancak yıllar sonra ikiz çocukları Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenir ve Kapadokya’ya gelirler.

İhtişamlı konakta, Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşırken, Melek'in yolu Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Nuh ve Melek, hem aileye hem de Cihan ve Sevilay’ın kalbine girmeyi başaracaktır. Aşk, entrika ve gizemin iç içe geçtiği bu hikaye, izleyiciye sürükleyici bir deneyim vaat ediyor.

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu

Siyah Kalp dizisi, usta ve genç yeteneklerden oluşan geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. İşte dizinin dikkat çeken oyuncuları:

Esra Dermancıoğlu - (Hikmet)
İlker Aksum - (Tahsin)
Genco Özak - (Esat)
Bülent Polat - (Bünyamin)
Ayşe Tunaboylu - (Enise)
Gözde Çığacı - (Canan)
Derin İnce - (Harika)
Deniz Karabaş - (Esma)
Ferda Işıl - (Sakine)
Işıl Yücesoy - (Nihayet)
Ece Uslu - (Sumru)
Burak Sergen - (Samet)
Aras Aydın - (Nuh)
Hafsanur Sancaktutan - (Melek)
Leyla Tanlar - (Sevilay)
Burak Tozkoparan - (Cihan)
Siyah Kalp: Aşk, Entrika ve Gizem

Fenerbahçe heyeti Külliye'de Fenerbahçe heyeti Külliye'de

Siyah Kalp dizisi, Kapadokya'nın büyülü atmosferinde geçerken aşk, gizem ve aile sırlarının iç içe geçtiği bir hikayeyi izleyiciye sunuyor. İkiz kardeşlerin yıllar sonra karşılaştıkları anneleri ve yeni hayatlarına dahil oldukları güçlü Şansalan ailesiyle yaşadıkları olaylar, seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Siyah Kalp dizisi, hem usta oyuncu kadrosu hem de gizem dolu senaryosuyla izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor. Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçen bu entrika dolu hikaye, yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek.