Skechers, Ruud Gullit ile büyük bir anlaşmaya imza attı. Futbolun unutulmaz ismi, Skechers’ın Hands Free Slip-ins kampanyasında yer alacak ve markanın Avrupa’daki etkisini artıracak.

Skechers, Futbol Efsanesi Ruud Gullit’i Benelux Bölgesindeki İlk Büyük Elçisi Olarak İmzaladı

Skechers, Hollanda'nın efsanevi futbolcusu ve eski milli takım kaptanı Ruud Gullit’i Benelux bölgesindeki ilk büyük elçisi olarak açıkladı. İki kez Dünya Futbolcusu Yılın Ödülü'nü kazanan ve "Total Footballer" olarak tanınan Gullit, Skechers’ın ayakkabı ve giyim koleksiyonlarının tanıtımında yer alacak. İlk kampanyasında Skechers Hands Free Slip-ins ürünleri ön planda olacak.

Ruud Gullit ve Skechers: Mükemmel Bir Eşleşme

Skechers USA Benelux B.V. Ülke Müdürü Maurice van Berkel, “Ruud Gullit, karizması, coşkusu ve mizah anlayışıyla Skechers için ideal bir seçim. Hollandalı ve Avrupa futboluna önemli katkılarda bulunan Gullit, bölgedeki taraftarlarla güçlü bir bağ kuruyor. Yeni Skechers Hands Free Slip-ins kampanyamızla bu yolculuğa birlikte çıkmaktan heyecan duyuyoruz ve markamızın dinamik ve iddialı büyümesine katkıda bulunacağız” dedi.

Ruud Gullit’in Futbol Kariyeri

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Amsterdam doğumlu Ruud Gullit, Hollanda futbolunun en büyük isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Futbol kariyerinde HFC Haarlem, Feyenoord, PSV, AC Milan, Sampdoria ve Chelsea gibi kulüplerde oynadı. 1988’de Avrupa Şampiyonu olan "altın jenerasyon"un kaptanı olarak tarihe geçti. Futbolculuk kariyerinin ardından Newcastle United, Chelsea ve Feyenoord gibi kulüplerde teknik direktörlük yaptı. Günümüzde futbol analisti olarak spor programlarında yer alıyor.

Skechers’ın Avrupa’daki Futbol Yüzleri

Ruud Gullit’in yanı sıra Skechers, Avrupa genelinde yaşam tarzı reklamlarında eski futbolcuları da kullanıyor. Jamie Redknapp, Frank Lebœuf ve Fabio Cannavaro gibi isimler, markanın reklam kampanyalarında yer alıyor. Ayrıca, Harry Kane, Mohammed Kudus, Oleksandr Zinchenko ve Anthony Elanga gibi Premier League futbolcuları Skechers ayakkabılarıyla sahada performans sergiliyor.

Skechers’ın Küresel Varlığı

Skechers USA Benelux B.V., Güney Kaliforniya merkezli bir Fortune 500 şirketi olan Skechers U.S.A., Inc.’in bir yan kuruluşudur. Şirket, erkek, kadın ve çocuklar için yaşam tarzı ve performans ayakkabıları, giyim ve aksesuarlar tasarlar, geliştirir ve pazarlar. Koleksiyonlar, 180 ülkede ve bölgede departman ve özel mağazalarda, doğrudan tüketiciye skechers.com üzerinden ve yaklaşık 5.200 Skechers perakende mağazasında mevcuttur. Skechers, uluslararası işini tamamen sahip olunan yan kuruluşlar, ortak girişim ortakları ve distribütörler aracılığıyla yönetir.