Havaların ve doğa renklerinin değiştiği sonbahar mevsimi moda trendlerinde de daima değişimlere gebedir. Birçok açıdan değişimi ifade eden bu mevsimde yazlık kıyafetlerin yerini sıcak tutan parçalar alır. Durum böyle olunca şık kombinler hazırlamak için sonbahar modasının popüler parçalarını takip etmek oldukça önemlidir. İşte bu yılın sonbahar modasında öne çıkan popüler kıyafetler ve aksesuarları:

Oversize Kazak Modelleri 

Favori sonbahar kıyafetleri biri olan büyük ve rahat kazaklar son zamanlarda yeniden yükselişte. Oversize kesim olarak bilinen bu kazak modelleri özellikle ince kumaşlarla kombinlendiğinde hem şık hem de rahat bir görünüm sağlıyor. Ancak tam anlamıyla bir sonbahar tarzı yaratmak için bu ürünlerde renk seçimi de önemli. Bu sezon yumuşak dokular ve pastel tonlar ön planda. Tarçın, bej ve zeytin yeşili gibi sonbahara özgü tonlar da oldukça trend. Bu kazakları geniş kesimli pantolonlarla ya da deri eteklerle kombinleyerek modern bir sonbahar stili yaratabilirsiniz.

Deri Ceketler ve Trençkotlar

Söz konusu dış giyim olduğunda ise deri ürünler bu sonbahar sezonunun öncülerinden birisi. Özellikle koyu tonlarda tasarlanan siyah ve kahverengi deri ceketler her ortamda şıklık katıyor. Klasik bir kombinle veya formal bir tarz fark etmeksizin deri ceketler bu yılın kesinlikle olmazsa olmazlarından. Deri ceketlere ek olarak trençkotlar da bu sonbahar sezonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Özellikle klasik bej tonlarındaki modeller ve geometrik desenlerle tasarlanan seçenekler zamansız şıklığı yakalamak için birebir.

Ahmet Zenbilci kimdir? Adana Milletvekili AK Parti'den neden istifa etti? Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim Ahmet Zenbilci kimdir? Adana Milletvekili AK Parti'den neden istifa etti? Ahmet Zenbilci'nin oğlu kim

Pileli Etekler

Sonbahar kadın giyim modasında vintage rüzgarı esiyor. Pileli etekler bu sezon yeniden trend olmaya aday. Özellikle midi boy pileli etekler hem modern hem de klasik parçalarla sıkça tercih ediliyor. Bu modeller şık bir blazer ceket veya ince boğazlı kazaklarla tamamlandığında sofistike bir görünüm yakalamak mümkün. Pileli etekler farklı kumaşlardan tasarlanan ürünleri bir arada değerlendirerek çeşitli bir tarz yakalamak isteyenlerin de ortak tercihi. Oversize kazak gibi sonbahar modasının popüler ürünleriyle pileli etekleri kombinleyerek çarpıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

Yüksek Bel Pantolonlar

Yüksek bel pantolonlar rahatlığı ve şık duruşuyla her sezonun olduğu gibi sonbahar modasının da popüler parçalarından. Geniş paça veya dar paça fark etmeksizin her yüksek bel pantolon modeli vücut hatlarını vurgulayan bir tarza sahip olanların vazgeçilmezi olmaya aday. Bu ürünler hem sportif hem de klasik tarzdaki parçalara kusursuz bir şekilde uyum gösterebiliyor. Ayrıca bot ve çizme gibi sonbahar sezonunun popüler ayakkabı modelleriyle de değerlendirilebiliyor. Kadife, saten ve jean kumaştan tasarlanan yüksek bel pantolon modellerini sonbahar kombinlerinizde rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Sonbahar Modasının Popüler Renkleri Neler? 

Bu senenin sonbahar sezonunda natürel ve canlı renk tonları öne çıkıyor. Toprak tonları her sonbahar sezonunda olduğu gibi tercih edilirken canlı renkler de son derece revaçta. Tarçın, kiremit, zeytin yeşili ve hardal sarısı gibi doğal tonlar, sonbaharın doğasını yansıtan renkler olarak tercih ediliyor. Çanta, kemer ve atkı gibi aksesuarlarda canlı renkleri tercih etmek renkli bir görünüm kazanmak için ideal.