Sungurlu'da Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı: İman ve Şahsiyet İnşası Üzerine Anlamlı Konuşmalar Sungurlu'da Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı: İman ve Şahsiyet İnşası Üzerine Anlamlı Konuşmalar

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce yoksul ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunan Volkan Hançeroğlu’nu, sosyal sorumluluk bilinciyle yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

Volkan Hançeroğlu’ndan Örnek Sosyal Sorumluluk
Sungurlu’nun tanınmış isimlerinden Volkan Hançeroğlu, bu yıl da hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve okul çantası yardımında bulundu. Hançeroğlu’nun özverili çabaları sayesinde ekonomik durumu yetersiz olan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen yardımlar, hem ailelerin hem de çocukların yüzünü güldürdü.

Vali Zülkif Dağlı’dan Anlamlı Teşekkür
Vali Zülkif Dağlı, Volkan Hançeroğlu’nu makamında ağırlayarak yaptığı konuşmada, Hançeroğlu'nun toplumsal sorumluluk ve vatandaşlık bilinci ile yürüttüğü bu önemli yardımların takdirle karşılandığını belirtti. Dağlı, Hançeroğlu’na yönelik olarak, "2024-2025 Eğitim ve Öğretim sezonunun başlaması ile birlikte ekonomik durumu iyi olmayan, ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz öğrencilere yapmış olduğunuz kırtasiye ve çanta desteği tarafımdan memnuniyetle karşılanmıştır" ifadelerini kullandı.

Yardımların Devamı Bekleniyor
Vali Zülkif Dağlı, Volkan Hançeroğlu'na sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik eden bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, benzer sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam etmesini temenni etti. Hançeroğlu’nun bu yardımları, Sungurlu ilçesinde takdir toplamaya devam ediyor.