Sungurlu’nun Küçük Polatlı Köyü’nde, Hüsamettin Dağhan ve oğulları Emirhan ile Ekremcan, 50 dönümlük araziye kavun, 40 dönümlük araziye karpuz ekerek doğal ve lezzetli ürünler yetiştiriyor. Hasadı Temmuz ve Ağustos aylarında yapılan kavun ve karpuzlar, pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde satışa sunuluyor. Dağhan ailesi, doğal yöntemlerle yetiştirdikleri bu ürünlerle vatandaşların beğenisini kazanıyor.

AK Parti Sungurlu İlçe Gençlik Kolları’nda devir-teslim yapıldı AK Parti Sungurlu İlçe Gençlik Kolları’nda devir-teslim yapıldı

Hasadını Temmuz ayı sonunda ve Ağustos ayında yapıyoruz. Karpuzda ilk hasat tükendi ama devamı var. Pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde satışa sunuyoruz. Kavun ve karpuzlar doğal ve lezzetlidir.” dedi.

Sungurlu’nun Küçük Polatlı Köyü’nde Dağhan ailesi, doğal ve lezzetli kavun ve karpuz yetiştiriciliği ile dikkat çekiyor. Yılların tecrübesiyle ürettikleri bu lezzetli ürünler, pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde vatandaşların beğenisine sunuluyor. Dağhan ailesi, doğal yöntemlerle yetiştirdikleri kavun ve karpuzlarla hem köylerinin hem de Sungurlu’nun gururu oluyor.