Atatürk Meydanı’nda kurulan kermes, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak. Kermesten elde edilecek gelir, tamamen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Sungurlu’da mesire tepesi mor renklere bürünecek Sungurlu’da mesire tepesi mor renklere bürünecek

İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu’nun yaptığı dua ile açılan kermes için yapılan açıklamada,  “Türkiye Kızılay Derneği Sungurlu Şubesinin düzenlediği çeşitli STK’ların da destek verdiği "Bir Ekmeğin İki Yarısı Biri Sensin Biri Gazze" sloganıyla yapacağımız kermes, 10-11-12 Nisan  (Perşembe-Cuma-Cumartesi) günleri 10:00-18:00 saatleri arasında Sungurlu Atatürk Meydanında yapılacaktır.

Duyarlı tüm kardeşlerimizi her türlü katkıya davet ediyoruz. Kermesimize malzeme katkısı sunabileceğiniz gibi alış veriş yaparak da yardım etmiş olursunuz. Çeşitli giyecek ve ayakkabı vs. yanında tavuk döner, katmer, içli, tatar böreği, çiğ köfte, sarma, tatlılar ile hizmetinizdeyiz. Kardeşlerimizce özenle hazırlanmış yiyeceklerle hem ihtiyacınız karşılansın hem de Gazzeli ve Sungurlulu ihtiyaç sahiplerine yardımınız dokunsun. Sungurlu’muzun hayır yarışında en önlerde olacağına inancımız tamdır.” ifadeleri kullanıldı.