Sungurlu

Sungurlu’nun doğal lezzetleri: Yerli kavun ve karpuzlarının 40 yıllık ustası

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, 40 yıldır pazarcılık yapan Haydar Damsak, yerli kavun ve karpuz satışıyla halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor. Sungurlu’nun verimli topraklarında yetişen bu doğal lezzetler, Haydar Damsak’ın tecrübesiyle birleşerek, pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde vatandaşlara sunuluyor. 'Kalite ve dürüstlükten asla taviz vermedik' diyen Damsak, Sungurlu halkının yıllardır gösterdiği ilgiye teşekkür ediyor.

Abone Ol

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 40 yıldır pazarcılık yapan Haydar Damsak, ilçede yerli kavun ve karpuz satışı yapıyor. Haydar Damsak, ilçede yetiştirilen lezzetli ve doğal kavun ve karpuzları vatandaşlara sunuyor. 

Vatandaşlarda Haydar Damsak’ın satışını yaptığı kavun ve karpuzlara oldukça ilgi gösteriyor. 40 yılın verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde kavun ve karpuz satışı yapan Haydar Damsak, “Sungurlu’nun yerli kavun ve karpuzlarını pazarlarda ve ilçenin belirli satış yerlerinde halkımızla buluşturuyoruz. Yılların verdiği tecrübe ile kalite ve dürüstlükten asla taviz vermedik. Bizde kötü mal yok, sizlerin memnuniyeti için her zaman en kaliteli ürünlerin satışını yapıyoruz.” dedi. Haydar Damsak, vatandaşların her zaman yerli ürünlere daha çok rağbet gösterdiğini anlatarak, bu eşsiz lezzetlerin şehir dışından da ilgi gördüğünü vurguladı. İşini yıllardır severek ve özenerek yaptığını söyleyen Haydar Damsak, “Sağlığım el verdiği sürece mesleğime devam edeceğim inşallah. Sungurlu halkımıza bu zamana kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }